Goudborduren: een eeuwenoud ambacht met diverse technieken en materialen, ik laat het graag zien.

Workshop kattenportret vilten

 

Waar en wanneer?

Datum: nog niet gepland / in overleg

Locatie: atelier Becla, kon. Julianastraat 1, 6585 XP Mook. Parkeren voor de deur. Met OV bereikbaar via Nijmegen met buslijn 83 halte “Mook Gemeentehuis”. 2 min lopen naar atelier.

Tijdstip: 13.00 -17.00u

Aantal deelnemers: 4 deelnemers

Kosten: De prijs is € 55,- inclusief BTW. Met inbegrip van materialen en gebruik van gereedschappen.

 

Voor wie?

Dit is een workshop voor beginners en gevorderden.

 

Doel

In deze workshop maak je een kattenportret in vilt. Van losse schapenwol in verschillende kleuren (lontwol) kun je met water, zeep en wat inspanning een wollen lap maken. Je kunt op deze lap elke afbeelding maken die je wil, maar in dit geval wordt het een portret van een kat. (Deze lap kun je verwerken naar eigen inzicht; inlijsten, een kussen of tas van maken of wat je zelf nog bedenkt. Deze verwerking is géén deel van de workshop, we maken alleen de lap.) Je kunt kiezen uit 2 portretten die je naar eigen inzicht kunt uitvoeren. Ik raad het af meteen een foto van je eigen kat mee te nemen, ik heb twee portretten geselecteerd die “goed te doen zijn “. De workshop is best intensief en je staat veel.

 

Vooropleiding en benodigdheden

viltervaring is handig maar niet nodig. Je hoeft zelf niets mee te brengen. Voor vragen kun je gerust contact met mij opnemen

 

Inschrijven?

Vermeld je contactgegevens en de workshop waaraan je wil deelnemen. Je ontvangt een bevestiging en een factuur, na betaling kun je deelnemen aan de workshop.