Goudborduren: een eeuwenoud ambacht met diverse technieken en materialen, ik laat het graag zien.

Workshop kattenportret vilten

Voor wie?
Dit is een workshop voor beginners en gevorderden.

Doel
In deze workshop maak je een kattenportret in vilt. Van losse schapenwol in verschillende kleuren (lontwol) kun je met water, zeep en wat inspanning een wollen lap maken. Je kunt op deze lap elke afbeelding maken die je wil, maar in dit geval wordt het een portret van een kat. (Deze lap kun je verwerken naar eigen inzicht; inlijsten, een kussen of tas van maken of wat je zelf nog bedenkt. Deze verwerking is géén deel van de workshop, we maken alleen de lap.) Je kunt kiezen uit 2 portretten die je naar eigen inzicht kunt uitvoeren. Ik raad het af meteen een foto van je eigen kat mee te nemen, ik heb twee portretten geselecteerd die “goed te doen zijn “. De workshop is best intensief en je staat veel.

Vooropleiding en benodigdheden
viltervaring is handig maar niet nodig. Je hoeft zelf niets mee te brengen. Voor vragen kun je gerust contact met mij opnemen

Inschrijven?
Ik geef privéworkshops omdat ik op die manier beter kan aansluiten bij de wensen en het niveau van de deelnemer. Het is bovendien makkelijker om een datum te vinden. De kosten bedragen €175,– inclusief materialen, koffie/thee met lekkers. De dag duurt van 10:00 uur tot 16:30 uur. Neem contact op via het contactformulier of telefonisch.

INSCHRIJVEN

Workshops
Naam
Naam
voornaam
achternaam
Keuzerondjes

 

Hieronder de resultaten van de workshop in mei 2019. Portretten gemaakt door deelnemers die nooit eerder gevilt hebben!

Interesse neem dan contact met me op.