Goudborduren: een eeuwenoud ambacht met diverse technieken en materialen, ik laat het graag zien.

Het nieuwe workshopprogramma volgt binnenkort.
Wilt u op de hoogte gehouden worden meldt u zich hier dan aan.

Wil je ook leren goudborduren?

 

Goudborduurwerk is fascinerend; een luxe borduurtechniek op rijke stoffen met koninklijke uitstraling. Symbool van status en rijkdom. Al eeuwen oud en bekend over de hele wereld. En… het is te leren!

 

Het begint met de eerste stap…

Wat
Wil je een ambacht leren?

Ik ben altijd enthousiast over de toepassingen, technieken en soorten draden van het goudborduren en wil mijn passie graag delen. Daarom geef ik workshops voor beginners en gevorderden. Tijdens de workshops geef ik gedegen instructie waardoor je inzicht krijgt en ervaring opdoet in het (goud-)borduurwerk. Je vervaardigt een mooi werkstuk waarmee je voor de dag kunt komen. De workshops zijn gezellig maar ook een rustmoment in een druk leven: borduren vraagt focus waardoor je je even afsluit voor de drukte van alledag en al werkend tot rust komt. Kijk in het workshopschema voor het aanbod van workshops.

 

Ik ontwikkel ook goudwerk-pakketjes waarmee je thuis aan de slag kunt..

 

Voor wie
Als je houdt van fijn en secuur werken is goudborduurwerk echt iets voor jou! Beginners en gevorderden zijn welkom.

 

Hoe en waar
Ik geef privéworkshops omdat ik op die manier beter kan aansluiten bij de wensen en het niveau van de deelnemer. Het is bovendien makkelijker om een datum te vinden. De kosten bedragen €140,– inclusief materialen, koffie/thee met lekkers. De dag duurt van 10:00 uur tot 16:30 uur. Neem contact op via het contactformulier of telefonisch.

 INSCHRIJVEN 

 

Speciale wensen? Neem contact op.

Interesse neem dan contact met me op.