Goudborduren: een eeuwenoud ambacht met diverse technieken en materialen, ik laat het graag zien.

Voor emblemen, badges, kragen, manchetten, petkleppen, etc maar ook voor creatief werk: goudborduurwerk van hoogste kwaliteit!

 

De opdrachten worden door mijzelf op ambachtelijke wijze vervaardigd en zijn gegarandeerd handgeborduurd. De patronen en ontwerpen van reeds lang bestaande badges (defensie, gemeentewapens) zitten in mijn archief maar uiteraard kunnen ook nieuwe ontwerpen uitgevoerd worden. Neemt u contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Vaandels
Voor reparaties, aanpassingen of vervanging van uw verenigingsvaandel bent u bij mij aan het juiste adres. Ik beschik over alle patronen van de vaandels die door André van der Schoot uit Ulvenhout ontworpen en gemaakt zijn.

Interesse neem dan contact met me op.